Om oss Anbefalinger Treninger) Marsvinfakta( Kommer snart) Hverdag

Om oss

Heihei! Siden vi er nye her, tenkte jeg jeg skulle si litt om oss.

Om Susanne:

Hei, jeg er Susanne, og det er jeg som skriver bloggen logts. Logts står for Lucy og Tussi og s'en vet jeg ikke hva står for, kanskje sussa?Vi sier det. Jeg er 12 år og kommer fra Norge.. Mitt favoritt dyr er helt klart Marsvin og katt ! Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg fikk marsvin!

Jeg hadde bare lyst på et dyr, som broren min tålte . I mange år har jeg ønska meg katt, men broren min er desverre alergisk. Da bestemte vi oss for å prøve marsvin, og det gikk helt fint. Det er jeg glad for !Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge på denne bloggen, men jeg kommer til å blogge om blant annet: Marsvina mine, tussi og lucy, treninger, hvordan lære gi labb ( og andre triks !), maten dems og mye , mye mere ! Jeg lover ikke at jeg blogger vær dag, for det skjer jo ganske mye av det samme.

Bilde av susanne:

Om Tussi:

Tussi var det første marsvinet jeg fikk av tussi og lucy. Jeg kjøpte henne på en dyrebutikk. Egentlig skulle jeg ha ett annet marsvin, men da jeg så tussi , falt jeg pladask på henne ! Tussi er født 7.januar.2011, så nå er hun 8 mnd. gammel. Tussi er som regel kosete, rampete og veldig snill! Jeg kjøpte tussi da hun var 5,5 uker gammel :)

Favoritt maten hennes er Persille! Pleier å gi henne det når jeg trener henne. Da tussi var på dyrebutikken var hun sammen med tre andre marsvin, det var altså søskene hennes, det var tre jenter. Det var Tussi, en som var grå(?) og brun i pelsen, og en som var svart og hvit, det var den jeg egentlig skulle ha.

Da Tussi var 5 mnd. eller noe, hadde jeg hun i bånd i hagen. Men det gikk ikke slik jeg hadde trodd, hun forsvant. Men jeg ville ikke gi opp så lett, så jeg prøvde å få tak i henne, mamma og ei vennine av meg, var med meg å hjalp, og plutselig fikk mamma henne opp( altså hun gjemte seg under et vee-lag( DET ER NESTEN UMULIG OG FÅ HUN OPP DER ! ). Jeg ble kjempeglad, seffølgelig.

Senere på kvelden hadde jeg de på gulvet. Da merka jeg plutselig at Tussi halta på det ene bakbeinet, og jeg ble kjemperedd! Men det gikk heldigvis over allerede etter to-tre dager. Jeg vet egentlig hvorfor hun hadde vondt i beinet.

Bilde av Tussi:

Om Lucy:

Jeg kjøpte også Lucy på samme dyrebutikk som jeg gjorde med Tussi. Den dagen jeg fikk Lucy, var det helt klart att Tussi var sjefen.De krangla kjempemasse i to dager, så jeg lot Luy være ganske masse i en kasse, for at de skulle venne seg til hverandre . Lucy satt faktisk alene i buret på dyrebutikken og var 6 uker når jeg kjøpte henne.


Jeg kan beskrive Lucy som snill, masete (!), rampete og kosete. Og hun bare ELSKER tôrfor! MED STORE BOKSTAVER !! Favoritt maten hennes er også persille. Lucy ble fått 3.februar.2010 .Som Tussi, så har lucy også rømt en gang. Meg og en vennine skulle ha de litt på plenen, så løp bare lucy rett inn i hekken vår  ! Vi brukte 2 timer for å få tak i henne ! Det var altså pappa som fikk henne opp.

En annen ting lucy liker er løvetann og ikke minst pellets ! Hun bare elsker det ! For det meste er Lucy grei mot Tussi, men det hender at hun krangler med Tussi, men for det meste er de bestevenner . Har faktisk sett att hun slikker tussi, og Tussi slikker henne. Det er ikke helt sant at Marsvinjenter kommer alltid godt til overs, for før krangla de vær dag, men det gjør de heldigvis ikke lenger !

Bilde av Lucy:

Det var da litt om oss, håper du vill følge bloggen vår, å legge oss til som venn !

 

- Blogges- 

PS. Signatur kommer..OG FINERE DESIGN!


 

6 kommentarer

Marsvinamine

13.aug.2011 kl.09:22

Så søte marsvin du har! :) Gleder meg til å lese mer om dem!

Sussa

13.aug.2011 kl.13:34

Takk, takk :)

♥Sarah♥

15.aug.2011 kl.00:59

Jeg skjekker bloggen hver dag <3

Tussi & Lucy

15.aug.2011 kl.20:43

Aw, snillt gjort av deg sarah ! <3 Gleder meg til imorra ! - Vist du våkner , haha !

Isabelle

07.okt.2011 kl.07:56

Flott skrevet! Helt sant det du sa at jentemarsvin ikke alltid kommer overens. Oline og Lotta krangler noen ganger. En gang måtte jeg sette de ut i stua fordi de bråka sånn om natta. Men ellers er de snille som lam :) Men har sine perioder...

Tussi og Lucy

07.okt.2011 kl.17:03

Isabelle:

Haha, mine kan være helt umlige til tider.

Men når jeg setteer den ene i reiseburet, blir de så ville når de ikke ser hverandre, hah xD

Legg igjen fotspor etter deg her! (:

FØR du kommenterer: * Jeg kommenterer ikke tilbake, om du skriver ''kommentere tilbake?''. * All form for stygge ting/ mobbing vil bli sletta, uten svar.
hits